Om oss

Utgångspunkten för idén med SponsorPlaza var primärt egna erfarenheter och utmaningar vi haft av att arbeta med försäljning av sponsring. Våra erfarenheter kommer framförallt från sportens värld på klubb, liga, förbund och eventnivå. Men vi hävdar att samma förutsättningar råder för alla som arbetar med att hitta och attrahera sponsorer, oavsett om det är inom sport, kultur eller individsponsring.

Från en rättighetsinnehavares perspektiv vet vi att det kan vara väldigt tids och personalkrävande i jakten på nya sponsorer. Svårigheten att nå fram och få uppmärksamheten från potentiella sponsorer kan ibland vara frustrerande.

Ser man det ur sponsorers perspektiv kan det vara likväl tidskrävande och frustrerande att hitta rätt typ av sponsorsamarbeten. Det finns enormt många potentiella rättigheter att ingå samarbete med därute men desto svårare att veta vilka som passar just dig, eller ens hitta dem.

Vi vill förenkla den processen. Vi vill att både sponsorköpare och rättighetsinnehavare ska hitta varandra och så ofta som möjligt träffa helt rätt i hur man passar ihop. Rätt matchning redan från start kommer göra alla parter nöjdare med sponsorskapet. Ett sponsorskap där alla parter är nöjda ger större möjligheter till ett utökat samarbete.

Med detta i åtanke skapades idén om en plattform där sponsorer och rättighetsinnehavare på ett enkelt och naturligt sätt kan mötas. En plats där rättighetsinnehavare har möjlighet att visa upp fördelarna och värdet med att ingå samarbete med just dem. En plats där sponsorer kan hitta och utvärdera rättigheter på ett enklare, roligare och bättre sätt än någonsin.

En av initiativtagarna till SponsorPlaza och den som är huvudkontakt för både rättighetsinnehavare och sponsorer är Erik Hjort. Vill du veta mer om Erik kan du besöka honom på View Erik Hjort's profile on LinkedIn

SponsorPlaza AB
Sockenvägen 477
122 33 ENSKEDE

Org.nr: 556938-2061

Telefon: 08-410 306 68
E-post: info@sponsorplaza.se

MENY

FAQ

Några utvalda rättigheter

Stockholm Marathon Gothia Cup Hockeyallsvenskan Skiteam Smaka på Stockholm Svenska Fotbollsförbundet ÅF Race XL Galan